Kwaliteit

 

Klanttevredenheidsprijs

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aangesloten 400 vakschilders te waarborgen en te controleren.

Alléén schildersbedrijven die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen worden toegelaten tot de kwaliteitsorganisatie. De Betere Schilder stimuleert de leden telkens weer om professioneel en gedreven het werk uit te voeren. Deze prijs geeft de winnaars de bevestiging dat ook de klanten overtuigd zijn van de geleverde service en kwaliteit. “

De klanten van een Erkend Betere Schilder weten duidelijk waar ze aan toe zijn en kunnen na het opgeleverde schilderwerk heel gemakkelijk en online een gedetailleerde beoordeling geven van het werk. Op basis van deze beoordelingen wordt de ranglijst opgemaakt. Niet alleen het schildersbedrijf profiteert, alle klanten die aan dit klanttevredenheidsonderzoek meedoen, maken namelijk kans op een schildersbon van liefst €500,-

Graag vertellen we u in een persoonlijk gesprek meer over de voordelen van het goed laten uitvoeren van schilderwerk.van de Korput Schilderwerken is een BS erkend bedrijf

Wat betekent 'BS' erkend?

Een Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk, vertrouwd bedrijf.

Een Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Een Betere Schilder staat onder voortdurende kwaliteitscontrole van onze organisatie; iedere klant ontvangt een schriftelijke enquete, waarmee wij uw tevredenheid meten over de service en kwaliteit van uw Betere Schilder.

De voordelen:

    • Uw schilder is gediplomeerd en heeft minimaal 5 jaar ervaring.
    • Altijd een heldere offerte (geen verrassing achteraf).
    • Voortdurend kwaliteitscontrole van onze organisatie.
    • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten.
    • Garantie op het uitgevoerde werk.(certificaat) 

 

Uw Betere Schilder staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! Afhankelijk van het gekozen verfsysteem, ontvangt u een ruime garantie op binnen- en buitenschilderwerk, zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw mooi geschilderde huis of bedrijfspand...

En dat geeft een heel veilig gevoel..!SchilderKTV wordt Klanten vertellen

Erkend Betere Schilders maken vanaf december gebruik van een gloednieuw klantbeoordelingssysteem dat direct gekoppeld is aan Google en volledig ingericht is in de stijl van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.
 
Na enkele succesvolle jaren gebruik te hebben gemaakt van SchilderKTV, gaat Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder nu nog een stap verder met klantbeoordelingen door een samenwerking aan te gaan met Klantenvertellen.nl. Deze organisatie voert klantbeoordelingen uit voor meerdere branche-organisaties, is marktleider in klantbeoordelingssystemen en verzorgt dit voor circa 12.000 klanten, waaronder ZOOVER en alle Bovag-leden in Nederland.
Uiteraard worden de oude beoordelingen van SchilderKTV niet weggegooid,u kunt ze gewoon bekijken door op de home pagina op het logo te klikken.